Energiarbete & MedVetAnde steg 2

Du behöver vara medlem på Harmonisidan och inloggad för att kunna gå kursen.

Dessa meditationer spelades in under en kurs. Kursen innehåller förberedelse meditationen och sen 5 st guidade meditationer som du lyssnar på via din dator, surfplatta eller smartphone:

Förberedelse
1. Väcka minnen av andra liv och förmågor
2. Vägledning om din livsuppgift, det du är här för att göra
3. Utveckla dina talanger och gåvor
4. Öppna/stärka din förmåga att ge healing till andra
5. Integrering och inre vägledning

Den här kursen finns även på LightTransmission.

Vi fortsätter att jobba med energier från Sirius, som har en koppling till monaden och förmedlar aspekterna andlig visdom, kärlek och vilja, vilket utgör de tre delarna av den trefaldiga flamman. Dessa kan ge extremt höga nivåer av healing och leda till en accelererad andlig utveckling. Varje person får kontakt med en unik uppsättning energier som passar just den individen och var hon är i sin utveckling för tillfället. Man får precis vad man behöver.

Vi kommer på ett kärleksfullt sätt jobba med oss själva för att släppa ”attachments” och lösa de blockeringar i vår personliga energi som hindrar oss att minnas vår livsuppgift och latenta förmågor, samt bli mer närvarande i nuet. Som en hjälp för oss att VARA i stället för att GÖRA, och att leva här på jorden med mer medvetenhet om vår inre gudomliga/universella källa.

Att jobba med energier genom guidade meditationer kan vara ett mycket kraftfullt verktyg för självutveckling.

 

Anmäl dig till kursen här:
You need to be logged in to enroll in this course

 

Klicka på länken nedan för att komma till kursinnehållet