Kurser & workshops

Harmonisidan erbjuder också kurser och workshops “på plats”.

Under den här fliken kan du se de  som är aktuella.

Det gäller Ditt liv, bli din egen vägledare till frihet och livsglädje

Du får lära dig metoder för att läka orsak till stress, oro, ångest, trauman, känslor av skuld och skam, samt låg självkänsla och dåligt självförtroende, med målet inre glädje, frid och frihet. Metoderna kan du sedan själv använda för fortsatt personlig utveckling och läkning. Kursen ger dig verktygen för att styra in på rätt väg, Din personliga väg till Din personliga Sanning. Din Sanning gör Dig fri.

     Under kursen ges vägledning till att hitta den naturliga inre kraften och livsglädjen. Genom kontakt med självförnekelser och information från det undermedvetna öppnas vägen för läkning av orsaker till negativa tankar och känslor.  Metodiken skapar förståelse för hur tankar och känslor styr våra liv, hur de dränerar oss på energi och hur de uppkommer. Teori varvas med frågor för självreflektion och självanalys, i kombination med övningar som mindfulness, meditation och andliga självbehandlingsmetoder för läkning.

Kursledare är Maria Löfgren, medicinsk kinesiolog, med 11 års erfarenhet av klientarbete. Maria har studerat personliga och terapeutiska behandlingsmetoder sedan 1988 för att själv komma ur långvarig depression och PTSD. Maria är upphovskvinna till TSC, The Spiritual Codes, som är en av de verktyg som kommer att läras ut under kursen.

Gratis Kursinformation i Enköping
21 januari, Kl. 14.00. i Jennys Yogastudio, Kungsgatan 31 i Enköping.

5 st Kurstillfällen á cirka 4 timmar
4 februari
18 februari
4 mars
18 mars
1 april

Kurskostnad: 3000 kr inkl. anmälningsavgift.
Anmäningsavgift: 600 kr. återbetalas endast om arrangören ställer in kursen. Inbetalas senast 30 januari till Harmonisidan BG 112-2258 eller Swisha till 123 048 26 12. Resterande kursavgift inbetalas senast 4 feb.
Plats: Villa Fannalund, Gånstavägen 4, 74942 Enköping.
Tid: 09.30. – 13.30 cirka.
Antal deltagare: 6-12 st.

Kontakt: Maria Löfgren 070-300 28 75,
tsckoder@gmail.com            

Varmt Välkommen!