Hem

Vi har under en tid haft mycket krångel med kontaktformuläret så nu har vi tagit bort det helt. Andra sätt att kontakta oss finner du på kontaktsidan.

 

Välkommen till Harmonisidan!

När du blir medlem i Harmonisidan har du möjlighet att gå våra distanskurser här på hemsidan. Observera att du måste vara medlem och inloggad för att kunna gå kurserna. Det är gratis att bli medlem.

Våra distanskurser går du i din egen takt hemma vid din egen dator, surfplatta eller smartphone. Observera att om du lyssnar/tittar mycket på videorna i kursmaterialet via din mobil kan ditt telefonbolag komma att debitera dig extra för ökad surfmängd.

Du  kan lyssna/titta på kursmaterialet hur många gånger du vill.  Kursmaterialet finner du på kursernas egna sidor efter att du har loggat in.

 Vi har nu sänkt priset på kursen Huskurer och Hemma-SPA från 800 kr till endast  250 kr. Vi vill att så många som möjligt ska få tillgång till denna roliga och väldigt innehållsrika kurs. En gammal kurs som har “hängt med” och som är fullspäckad med information som fortfarande är aktuell i allra högsta grad.

GRATIS  PÅ HEMSIDAN FÖR VÅRA MEDLEMMAR:

Kurser & workshops:

Maria Löfgren håller kurser och föreläsningar i hur vi kan förändra våra liv. Kontakt: tsckoder@gmail.com
 

tulpaner

Observera att kurserna och meditationerna är avsedda att öka välbefinnande som förebyggande friskvård. Om du har en allvarlig psykisk störning eller sjukdom bör du i stället söka läkarvård.